OM CK-DESIGN

CHRISTINA K. SØRENSEN

MULTIMEDIEDESIGNER / MARKETINGASSISTENT

BAGGRUND

Jeg hedder Christina Knoth Sørensen og har  siden 2006 arbejdet som multimediedesigner og marketingassistent. Som multimediedesigner brænder jeg for at arbejde med online og offline markedsføring. Jeg har erfaring med markedsføring indenfor en bred palette af virksomheder bl.a. teknik, miljø, it, smykke, tekstil, boligudstyr og byggeri branchen. Her har jeg været med til at optimere tilstedeværelsen på de sociale platforme samt udarbejdet nyt content til hjemmesider, webshops og grafisk materiale til tryk.


Online og offline

Jeg kan hjælpe med både online og offline opgaver. Opgaverne kan f.eks. være opsætning af grafisk materiale som efterfølgende kan sendes til det ønskede trykkeri. Samtidig tilbyder jeg grafisk hjælp til roll-ups og andet messeudstyr, annoncer, plakater, nyhedsbreve, webbannere, oprettelse og opdatering af firmasider på Facebook, Linkedin og andre sociale platforme. 


Drivkraft

Drivkraften bag ck-design er glæden ved at hjælpe andre og designe noget grafisk materiale som du kan bruge i din virksomhed og være synlig overfor dine kunder. Samt at følge med i nye måder at markedsføre sig på online, bl.a. ved brug af de sociale medier. Måske mener mange virksomhedersejere ikke at de behøver, at være tilstede på de sociale platforme, men for at optimere placeringen på Google, samt inddragelse af kunderne, kan det være en rigtig god idé at overveje.


FREELANCE MARKETING HJÆLP


I stedet for at du skal ansætte en fast medarbejder, kan

du outsource nogle af opgaverne til mig som freelance marketingassistent. Jeg kan hjælpe med at håndtere opgaven for dig, samtidig med at du kun betaler for de

timer du har behov for hjælp til.


Samtidig hjælper jeg dig i den retning, hvor du gerne vil hen.